Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Event afbeelding

Diezepodium live: Dr. Bloezz

8 december, 2019 @ 15:00 - 17:30

Bluesband Dr. BloezZ begeeft zich voornamelijk op het elektrische Blues pad.
Met nummers van de bekende blues coryfeeën als Eric Clapton, James Harman, The Fabulous Thunderbirds, John Mayall, Willy Dixon, B.B.King, Albert King, Ronnie Earl, Harmonica Shah en Louisiana Red kun je stellen dat Bluesband Dr. BloezZ niet meer is weg te denken uit de Nederlandse Blues Scene. Bekende, attractieve Blues voor jong en oud.
Het vlammetje van de blues flakkerde in 2000 even op in Nuland en toevallig zaten er toen een paar muzikanten in de buurt. Zij besloten een bluesband op te richten en zo is Bluesband Dr. BloezZ ontstaan.
Door de jaren heen is er wat van bezetting gewisseld maar de originele oprichters zijn nog steeds van de partij. Er is aan hun muzikale doel door de jaren heen weinig veranderd: muziek maken voor het plezier van de band én de gasten bij optredens. Nummers spelen waar de mensen van Bluesband Dr. BloezZ een band mee hebben en waar ze hun muzikale ei in kwijt kunnen.
De leden van Bluesband Dr. BloezZ hebben een verscheidenheid aan muzikale achtergrond en ervaring maar ze delen wel een groot enthousiasme voor muziek die meer uit het hart dan uit het hoofd komt. Ze vinden elkaar dan ook telkens terug op de Crossroads van de blues en genieten er elke keer weer van om met elkaar allerlei songs uit de blues geschiedenis op het podium te spelen!
Tot ziens bij een optreden van Bluesband Dr. BloezZ

Gegevens

Datum:
8 december, 2019
Tijd:
15:00 - 17:30
Kosten:
Gratis