Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Event afbeelding

Diezepodium live: stageband Amantius

15 december, 2019 @ 15:00 - 17:00

Stageband Amantius is een 17-koppig orkest uit Den Bosch bestaande uit trompettisten, trombonisten, saxofonisten en een ritmesectie met drums, elektrisch gitaar, bas en percussie. De Stageband speelt met veel enthousiasme en plezier een breed repertoire van voornamelijk “lichte” muziek in een big band-achtige setting. Sinds de oprichting in 2013 heeft de band een eigen sound ontwikkeld en staat het maken van muziek in combinatie met gezelligheid hoog in het vaandel.

In het repertoire eigen arrangementen van George Benson’s On Broadway, Soul Bossa Nova, That’s the way van KC and the Sunshine Band en Latin America. Maar ook vele medley’s zoals een Back to the Oldies medley met daarin de Blues Brothers Intro, Stir it Up van Bob Marley, One Step Beyond van Madness, Belle Helene van Doe Maar en Gimme some Lovin’ van The Spencer Davis Group.

Nederlandstalige nummers van The Scene, Frank Boeijen en Van Dik Hout worden gespeeld in de Op en Top medley. Ook een hard rock medley met klassiekers als Smoke on the Water, Thunderstruck, Smells like teen spirit en The final countdown behoort tot het repertoire. Bij het swingende disco arrangement van Sunny en Saturday Night Fever wordt het wel heel lastig om stil te blijven zitten. Kortom een zeer gevarieerd muziekprogramma met voor elk wat wils. De band staat onder leiding van dirigent Roeland Cleijne die tevens alle arrangementen voor de band schrijft.

Website Amantius:

Home

Gegevens

Datum:
15 december, 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis